LichtWesen Essences


LichtWesen essences zijn een hulpmiddel, maar tegelijkertijd ook een werkmiddel om zelfinzicht, bewustwording en zelfontplooiing te bereiken.
Zij zijn een weg tot eigen meesterschap, om de ware Zelf te ontplooien en te leven.
Zowel de essences als ook de kaarten helpen op deze weg. Het valt gemakkelijker te herkennen wat belangrijk is en wat men werkelijk wil.

LichtWesen Essences helpen om blokkades, gedragspatronen en ziekten bij jezelf te herkennen en te leren loslaten. Ze helpen je om ontspanning, diepe rust en innerlijke vrede te vinden.

LichtWesen Meester Essences helpen je om je eigen talenten te herkennen en gebruiken. Daardoor versterken ze je innerlijk evenwicht en welbehagen.

Deze essences brengen evenwicht tussen lichaam, geest en ziel, zodat je in vrijheid, vreugde en vertrouwen jezelf kan ontplooien.

LichtWesen essences bewerkstellen bewustwording, zelfontplooiing en spirituele groei. Te nemen stappen kunnen gemakkelijer herkend en genomen worden.
De LichtWesen essences lossen blokkades en storingen in het energiestysteem op, harmoniseren de energiestroom en ondersteunen de ontplooiing van je eigen talenten.
Het evenwicht van lichaam, geest en ziel wordt gestabiliseerd en de verbinding met je innerlijke wijsheid en met de geestelijke kern wordt versterkt.


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

PRIVACYBELEID


Namaste Webdesign