Welkom


Na de beroepsopleiding aan de School voor Voetreflexologie ben ik in 1994 in Bussum met mijn Praktijk voor Voetreflextherapie begonnen, heb tot 2003 in het Gooi gewerkt en ben vervolgens, samen met mijn man vanuit Weesp verhuisd naar Marknesse, waar we met veel plezier werken.

Mensen, jong en oud, met uiteenlopende klachten en vragen komen naar me toe. In mijn Natuurgeneeskundige Praktijk MARA richt ik me niet alleen op puur lichamelijke klachten, maar bied ik ook graag ondersteuning bij psychosomatische klachten of begeleiding op energetisch niveau. Het gaat mij om de gehele mens, de holistische visie. Individuele benadering, aandacht en kwaliteit staan voorop. Hierbij zet ik diverse natuurgeneeskundige disciplines in.

Door het volgen van diverse opleidingen en cursussen heb ik mijn roeping in een boeiend beroep kunnen manifesteren. In een ver verleden was ik ooit onderwijzeres en dan is het een prettige bijkomstigheid als je die vaardigheden vele jaren mocht toepassen aan de School voor Voetreflexologie, en wel als examinator en 'juf'. Mijn brede belangstelling zorgt ervoor dat ik nooit uitgestudeerd raak.

Wilt u contact met mij opnemen voor een afspraak of meer informatie?
Bel of mail
Consulten/behandelingen vinden plaats op de werkdagen dinsdag, woensdag en donderdag.

Privacyverklaring  en  Algemene Voorwaarden


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

PRIVACYBELEID


Namaste Webdesign